fbpx

Hőszigetelés belülről? Purhab szigeteléssel bontásmentesen, extra hatékonysággal!

Időtálló megoldás a tökéletes otthoni komfortod megteremtéséért!

Dui Gyuri

Födém szigetelés

Rendkívül kedves csapat! Badacsonytomajban szigeteltek, garázs födémet, ami felett két szoba van, érezhetően melegebb lett a helységekben az elvégzett munka után.Gyors, preciz, pontos brigád, mindenkinek ajánlom Őket!!

Gábor Józsa

Tetőszigetelés

Korrekt kommunikáció, korrekt árak, profi csapat. Teljesen meg vagyunk elégedve a munkájukkal! A rugalmas hozzáállásukat pedig külön köszönjük!

Tamás PenczTamás Pencz
16:33 09 May 24
Gábor KertészGábor Kertész
10:12 06 May 24
Minden a megbeszéltek szerint történt.Munkájukat rendesen végezték, mindenhez alkalmazkodtak.Korrekt rendes cég.
szilárd kasztlszilárd kasztl
11:59 12 Apr 24
Korrekt, gyors, tökéletes munka és szimpatikusak is voltak a srácok. Nagyon elégedett vagyok az elvégzett munkájukkal csak ajánlani tudom.
Bence SzabóBence Szabó
07:33 03 Apr 24
Az egész csapat profi! Az árajánlatkérés pofonegyszerű, a válasz villámgyors. A kollégák minden kérdésre készségesen és érthetően válaszolnak. Munkájuk gyors, tiszta, precíz, a csapat tagjaira a terepen sem lehet panasz! 10/10!
Zsolt KrisztiánZsolt Krisztián
22:08 02 Apr 24
Gyors, pontos, megbízható. Mindenkinek ajánlom.
Balázs NyíriBalázs Nyíri
17:05 02 Apr 24
Péter HoffmannPéter Hoffmann
12:52 02 Apr 24
Judit Kocsi-JozsaJudit Kocsi-Jozsa
10:07 02 Apr 24
Maximálisan meg vagyok elégedve a cég munkatársai által elvégzett munkával. Az előzetes megbeszélések során korrektek és segítőkészek voltak, gördülékeny volt a kommunikáció. A zárt cellás purhabszigetelés pedig nagyon meggyőző, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Gábor JuszkuGábor Juszku
07:03 02 Apr 24
Nagyon korrekt kivitelezés és kedves csapat. A tetőtér és a garázs is purhab szigetelést kapott. A külömbség jelentős. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük a munkát!
Szilveszter PrincesSzilveszter Princes
16:35 12 Mar 24
profik az elejétől a végéig! Födémszigetelés volt érezni a különbséget +5 fok és gyorsabban felfűtöm a kecot :):)
Marcell BaloghMarcell Balogh
19:19 07 Mar 24
balogh sbalogh s
16:12 07 Mar 24
Dui GyuriDui Gyuri
19:09 05 Feb 24
Rendkívül kedves csapat! Badacsonytomajban szigeteltek, garázs födémet, ami felett két szoba van, érezhetően melegebb lett a helységekben az elvégzett munka után.Gyors, preciz, pontos brigád, mindenkinek ajánlom Őket!!
Gábor JózsaGábor Józsa
11:57 24 Dec 23
Korrekt kommunikáció, korrekt árak, profi csapat. Teljesen meg vagyunk elégedve a munkájukkal és a rugalmas hozzáállásukat pedig külön, ezúton is köszönjük!
Alexandra RepkaAlexandra Repka
15:14 22 Dec 23
Kinga BaloghKinga Balogh
15:14 22 Dec 23
Tamás SztipanovTamás Sztipanov
09:08 22 Dec 23
Év elején építkeztünk,de mégnem bíztam a purhabban, így kőzetgyapottal szigeteltem le magamnak a padlást. Sajnos sok helyen párás lett így bepenészedett.Három hete jártak nálunk Debrecenben, azóta érezhetően kevesebbet fogyaszt a gázkazán és pára is eltűnt.
Krisztina SzombatiKrisztina Szombati
15:48 21 Dec 23
László KocsiLászló Kocsi
16:19 20 Dec 23
25 cm nyitottcellás födémszigetelés csináltak még tavasszal. Télen nyáron jó idő van az egész házban. köszi
Kinga KormányKinga Kormány
21:27 18 Dec 23
Vályogházat szigetelt nálam a csapat. Nagyon kedvesek, segítőkészek az első telefonbeszélgetéstől kezdve. A kivitelezés gyorsan ment, tiszta, rendezett tetőteret hagytak maguk után, munkájuk nagyon precíz.
js_loader

Ezt mind megadja neked a hőszigetelés belülről, ha a purhabot választod!

Páraáteresztő képességének köszönhetően, nyitott cellás purhabbal nem kell tartanod a penészedéstől! Kiemelkedő szigetelőképességével akár 30-50%-ot megtakarít neked. Ideális megoldás, ha gyors és tartós megoldást keresel.

Sokoldalúságának köszönhetően bármilyen felületen megtapad, ezért a hőszigetelés belülről történhet akár tetőre, födémre, de még oldalfalakra is! Nincs szükség rögzítésre vagy fóliára. Szigetelésed 1 nap alatt elkészül és legalább 50 évig tart.

Hiszed ha látod? Íme néhány korábbi munkánk

Megfelelő hőmérséklet minden évszakban

Akár 10C fok különbség, ami már a kifújás pillanatában érezhető

Vékonyabb réteg, nagyobb megtakarítás

Egy tető hőszigetelés belülről akár 50%-ot megtakarít neked

Biztonságos alapanyagokból

Magas minőségű purhab, ami nem tartalmaz egészségkárosító anyagokat

Így viszonyul a hagyományos szigetelőanyagokhoz

Fele annyi is elég!

A purhab kétszer jobban szigetel, mint a szálas szigetelőanyagok, így fele annyi anyagot használunk el, ezzel is spórolva a költségeken és óvva a környezetünket.

Nagyon sokáig bírja!

Gyártói teljesítmény igazolással támaszthatjuk alá, hogy 25 év alatt csupán 2%-ot veszít a szigetelőképességéből! Megfelelő kivitelezéssel magát az épületet is túlélheti, így egy igazán hosszútávú befektetés a részedre.

Bármilyen igényednek megfelel!

Lehet vízálló vagy páraáteresztő, de készülhet lépésálló kivitelben is. Bármi legyen is az igényed, hőhídmentes kialakításának köszönhetően minden helyzetben kiválóan teljesít.

Gyakran ismételt kérdések

Miért ilyen hatékony rágcsálók ellen?

Tömör, egybefüggő, résmentes szerkezetének köszönhetően a rágcsálók nem tudnak könnyen belefészkelni. Ha a szomszédban hagyományos szigetelőanyagot használtak, biztosan inkább azt fogják választani!

A purhab alapvetően egy éghető anyag, azonban a fejlesztéskor fokozottan figyelnek a megfelelő tűzgátló anyagok hozzáadására, így hosszú ideig képes elviselni a mardosó lángokat, hogy otthonod biztonságos lehessen!

Hézagmentes kialakításának köszönhetően a purhab remek hőszigetelő képességgel bír és az általában kihagyott helyek is könnyen hozzáférhetővé válnak a segítségével!

A purhab rekordhosszú élettartama során mindössze 2%-ot veszít szigetelőképességéből, míg a hagyományos szigetelőanyagok 15 év alatt elveszíthetik a 80%-át. Nem esik össze, nem vizesedik, nem degradálódik és teljesen újrahasznosítható!

Akár napi 1000 m2 haladás is elérhető purhab szigeteléssel, mindez köszönhetően az egyszerű szállíthatóságának és a felső kategóriás szórógépek használatának! Nincs fölösleges hulladék és cipekedés!

Ne késlekedj, kérj ajánlatot még ma és ingyenes szakmai tanácsadással ajándékozunk meg!

Tudtad?

A szakmai konzultáció INGYENES és kötöttségektől mentes!