fbpx

Miben nyújt neked többet a szórt purhab szigetelés?

Ismerd meg a szórt purhab szigetelés izgalmas technológiáját!

Nézd meg videónkat, ahol a TV2 Célirány című műsorában meséltünk a szórt purhab szigetelés technológiájáról!

Ne hagyd, hogy a pénzed elillanjon! Legyen a szórt purhab szigetelés a választottad!

Unod már a magas fűtési és hűtési költségeket? Szeretnéd komfortosabbá tenni otthonod klímáját? Akkor a purhab szigetelés tökéletes megoldás számodra!

A szórt purhab szigetelés a 21. század egyik leghatékonyabb hőszigetelő anyaga, ami akár 40%-kal javíthatja otthonod energetikáját. Ezen felül a purhab kiváló hangszigetelő is, így búcsúzhatsz a bosszantó zajoktól is. A szórt purhab szigetelés ráadásul penész- és gombamentes, így egészségesebb lakókörnyezetet teremt.

Két testvér, meglepő sokszínűség

A szórt purhab szigetelés két fajtáját alkalmazzák széleskörben. Alapvető tulajdonságaikban és összetételükben megegyeznek, azonban különleges tulajdonságaik minden helyzetre alkalmassá teszik őket!

Hasonlóságok

Nyitott cellás purhab

Sajátosságok
Technikai információk

Zárt cellás purhab

Technikai információk
Sajátosságok
Dui Gyuri

Födém szigetelés

Rendkívül kedves csapat! Badacsonytomajban szigeteltek, garázs födémet, ami felett két szoba van, érezhetően melegebb lett a helységekben az elvégzett munka után.Gyors, preciz, pontos brigád, mindenkinek ajánlom Őket!!

Gábor Józsa

Tetőszigetelés

Korrekt kommunikáció, korrekt árak, profi csapat. Teljesen meg vagyunk elégedve a munkájukkal! A rugalmas hozzáállásukat pedig külön köszönjük!

Bence SzabóBence Szabó
07:33 03 Apr 24
Az egész csapat profi! Az árajánlatkérés pofonegyszerű, a válasz villámgyors. A kollégák minden kérdésre készségesen és érthetően válaszolnak. Munkájuk gyors, tiszta, precíz, a csapat tagjaira a terepen sem lehet panasz! 10/10!
Zsolt KrisztiánZsolt Krisztián
22:08 02 Apr 24
Gyors, pontos, megbízható. Mindenkinek ajánlom.
Balázs NyíriBalázs Nyíri
17:05 02 Apr 24
Péter HoffmannPéter Hoffmann
12:52 02 Apr 24
Judit Kocsi-JozsaJudit Kocsi-Jozsa
10:07 02 Apr 24
Maximálisan meg vagyok elégedve a cég munkatársai által elvégzett munkával. Az előzetes megbeszélések során korrektek és segítőkészek voltak, gördülékeny volt a kommunikáció. A zárt cellás purhabszigetelés pedig nagyon meggyőző, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Gábor JuszkuGábor Juszku
07:03 02 Apr 24
Nagyon korrekt kivitelezés és kedves csapat. A tetőtér és a garázs is purhab szigetelést kapott. A külömbség jelentős. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük a munkát!
Szilveszter PrincesSzilveszter Princes
16:35 12 Mar 24
profik az elejétől a végéig! Födémszigetelés volt érezni a különbséget +5 fok és gyorsabban felfűtöm a kecot :):)
Marcell BaloghMarcell Balogh
19:19 07 Mar 24
balogh sbalogh s
16:12 07 Mar 24
Dui GyuriDui Gyuri
19:09 05 Feb 24
Rendkívül kedves csapat! Badacsonytomajban szigeteltek, garázs födémet, ami felett két szoba van, érezhetően melegebb lett a helységekben az elvégzett munka után.Gyors, preciz, pontos brigád, mindenkinek ajánlom Őket!!
Gábor JózsaGábor Józsa
11:57 24 Dec 23
Korrekt kommunikáció, korrekt árak, profi csapat. Teljesen meg vagyunk elégedve a munkájukkal és a rugalmas hozzáállásukat pedig külön, ezúton is köszönjük!
Alexandra RepkaAlexandra Repka
15:14 22 Dec 23
Kinga BaloghKinga Balogh
15:14 22 Dec 23
Tamás SztipanovTamás Sztipanov
09:08 22 Dec 23
Év elején építkeztünk,de mégnem bíztam a purhabban, így kőzetgyapottal szigeteltem le magamnak a padlást. Sajnos sok helyen párás lett így bepenészedett.Három hete jártak nálunk Debrecenben, azóta érezhetően kevesebbet fogyaszt a gázkazán és pára is eltűnt.
Krisztina SzombatiKrisztina Szombati
15:48 21 Dec 23
László KocsiLászló Kocsi
16:19 20 Dec 23
25 cm nyitottcellás födémszigetelés csináltak még tavasszal. Télen nyáron jó idő van az egész házban. köszi
Kinga KormányKinga Kormány
21:27 18 Dec 23
Vályogházat szigetelt nálam a csapat. Nagyon kedvesek, segítőkészek az első telefonbeszélgetéstől kezdve. A kivitelezés gyorsan ment, tiszta, rendezett tetőteret hagytak maguk után, munkájuk nagyon precíz.
js_loader

A szórt purhab szigetelés lekörözi a hagyományos szigetelőanyagokat!

A hőhíd és illesztés mentes tulajdonságainak köszönhetően a purhab a valóságban még ennél is jobban teljesít majd otthonában!

A táblás szigetelőanyagok hővezetési tényezőit mindig a tábla közepén mérik, ami a szélei felé haladva nagymértékben csökken. A purhab egybefüggő felületénél ez nem lehetséges.

A tapasztalat azt mutatja, hogy ennyit spórolhatsz!

A XXI. Század egyik leghatékonyabb hőszigetelője a purhab szigetelés

Ezért nyerhetsz a legtöbbet purhab szigeteléssel!

Több pénz marad a zsebedben

Növeli otthonod értékét

Megóv a penész okozta veszélyektől

Fenntartható és egészséges

Gyakran ismételt kérdések

Miért ilyen hatékony rágcsálók ellen?

Tömör, egybefüggő, résmentes szerkezetének köszönhetően a rágcsálók nem tudnak könnyen belefészkelni. Ha a szomszédban hagyományos szigetelőanyagot használtak, biztosan inkább azt fogják választani!

A purhab alapvetően egy éghető anyag, azonban a fejlesztéskor fokozottan figyelnek a megfelelő tűzgátló anyagok hozzáadására, így hosszú ideig képes elviselni a mardosó lángokat, hogy otthonod biztonságos lehessen!

Hézagmentes kialakításának köszönhetően a purhab remek hőszigetelő képességgel bír és az általában kihagyott helyek is könnyen hozzáférhetővé válnak a segítségével!

A purhab rekordhosszú élettartama során mindössze 2%-ot veszít szigetelőképességéből, míg a hagyományos szigetelőanyagok 15 év alatt elveszíthetik a 80%-át. Nem esik össze, nem vizesedik, nem degradálódik és teljesen újrahasznosítható!

Akár napi 1000 m2 haladás is elérhető purhab szigeteléssel, mindez köszönhetően az egyszerű szállíthatóságának és a felső kategóriás szórógépek használatának! Nincs fölösleges hulladék és cipekedés!

Ne késlekedj, kérj ajánlatot még ma és ingyenes szakmai tanácsadással ajándékozunk meg!

TUDTAD?

A NASA már 1981-ben purhabot használt, hogy űrhajóinak üzemanyagtankját szigetelje. Egy 0.5 centiméter vastag alumínium tartály külső felületén alkalmazták, ami mindössze 3 centiméter vastag poliuretán bevonatot kapott. Erre azért volt szükség, hogy a közel 1.5 millió liter folyékony hidrogént -252 °C-on tudják tartani. A képen az Atlantis nevű Space Shuttle látható, melynek narancssárga színe a purhabnak köszönhető.

Szeretne még több szakmai cikket olvasni?

Irány a blog!

Tudtad?

A szakmai konzultáció INGYENES és kötöttségektől mentes!