fbpx

Karrier

Olyan munkahelyet keresel, ahol valóban megbecsülnek és kiváló munkádhoz minden szükséges eszközt biztosítanak? Akkor jó helyen jársz, ha egy jó csapatban szeretnél dolgozni!

Kérjük, figyelmesen olvasd végig tájékoztatónkat és pontosan kövesd a jelentkezés menetét! Ez az első lépés, hogy minket is meggyőzz: komolyan gondolod!

Folyamatosan fejlődő vállalkozásunkhoz egész évben jelentkezhetsz PURHAB SZIGETELŐ munkakörbe!

De mit csinál egy PURHAB SZIGETELŐ?

Először is tökéletesen bánik a purhab szóró pisztollyal. Ez a munkaeszköz lesz a mindennapi társad, amivel pontosan és precízen kell dolgozni – mintha csak magadnak szigetelnél. Nincs kivétel! Nem csak vállalkozásunk, de te magad is garanciát vállalsz arra, hogy magas színvonalú munkát végzel. De ne aggódj, betanulást biztosítunk! Ha a szorgalmad és kitartásod megvan hozzá, hamar egymásra hangolódtok majd! A feladatod a purhab felvitele lesz különböző felületekre.

Milyen elvárásaink vannak?

A purhab szigetelés fizikai munka is. A jó fizikum elengedhetetlen, hiszen nem csak fújni kell, hanem megfelelően előkészülni a munkára, ami sokszor pakolással, mászással jár. És ha már előkészületek… fontos, hogy önállóan is tudj döntéseket hozni és hatékonyan megtaláld a megoldást egy-egy felmerülő feladatra. Munkánk része az utazás, melyhez B kategóriás jogosítványra és esetenként rugalmas hozzáállásra lesz szükséged a munkaidőt illetően.

Legyél megbízható, ez nem kérdés. Munkád a vállalkozásunk tükre is. Nem csak a szorgalmad és munkád minősége, de a kommunikációs stílusod is minket képvisel!

Erre számíthatsz, ha csatlakozol hozzánk

Először is, garantáljuk, hogy egy jófej és kedves csapat része leszel. Új és modern gépeket és eszközöket biztosítunk a munkádhoz, hogy te még jobb lehess. Kiemelkedő kereseti lehetőséggel és bejárási támogatással is ösztönzünk a kiemelkedő munkavégzésre.

Telephelyünk Sárospatakon található, 40-50 km-es körzetből várjuk a jelentkezőket a munkával járó egyéb elfoglaltságok miatt.

Így tudsz hozzánk jelentkezni:

Győzz meg minket arról, hogy köztünk a helyed! Ehhez NEM lesz elég egy üres e-mail. 😊 Küldj nekünk e-mailben egy fényképes önéletrajzot pár sor bemutatkozással a karrier@rapidnyomda.hu e-mail címre!

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy a lehető leghatékonyabb és legmegfizethetőbb szigetelési megoldásokat biztosítsuk ügyfeleinknek, otthonuk vagy vállalkozásuk komfortjának és energiahatékonyságának javítása érdekében. Elkötelezettek vagyunk a kiváló minőségű anyagok és szakszerű kivitelezés iránt, és büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulunk a fenntarthatóbb jövőhöz.

Célunk, hogy egyedi szigetelési tervet hozzunk létre az ingatlanokra szabva, figyelembe véve a sajátos igényeket és a költségvetéseket. Szakértő csapatunk ingyenes tanácsadást és árajánlatot kínál, hogy segítsen a megfelelő szigetelési megoldás kiválasztásában.

A purhab szigetelésre specializálódtunk, amely egy rendkívül hatékony szigetelőanyag, számos előnnyel

Megbízható és tapasztalt vállalkozók vagyunk, akikre számíthatnak a megrendelők. Több éves tapasztalattal rendelkezünk a purhab szigetelés területén, és számos elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk.

Kiváló hő- és hangszigetelés

A purhab minimalizálja a hőveszteséget és a zajt, így az ingatlanokban kellemesebb lesz a hőmérséklet és csendesebb a légkör.

Energiatakarékosság

A purhab szigetelés jelentősen csökkentheti a fűtési és hűtési költségeket.

Környezetbarát

A purhab szigetelés újrahasznosított anyagok felhasználásával készül , és hozzájárul a CO2-kibocsátás csökkentéséhez.

Tartósság

A purhab szigetelés hosszú élettartamú, és nem igényel karbantartást.

Így dolgozunk mi

Egy jó ajánlat és a minőségi kivitelezés mögött egy egész csapat dolgozik. A gördülékeny ügyvitel és a precíz munkavégzés nem menne ilyen könnyen, ha nem fordítanánk elég időt a megfelelő kollégák kiválasztására. Tudjuk, a “kis család” kifejezés már sokszor közhelyes, de mi tényleg így működünk: nem csak a munka köt össze minket, hanem a törődés és tisztelet, amit egymás iránt tanúsítunk. Szeretünk beszélgetni – persze nem a munka rovására 😊 -, és többet megtudni a kollégáinkról. Fontos, hogy támogatást, vagy segítséget kérhessünk egymástól. Ha a közösség jól működik, ez a munkánk minőségén is meglátszik.

Pontosak vagyunk

Amit ígérünk, azt betartjuk. Elengedhetetlen, hogy kollégáink komolyan vegyék a munkaidőt és megtiszteljük egymást azzal, hogy időben érkezünk a munkahelyre vagy egy kivitelezésre. Pontosan fogalmazunk, hogy elkerüljenek minket a félreértések és hatékonyabb legyen a munkánk.

A maximumom dolgozunk

Ha munka van… akkor arra koncentrálunk. Tudjuk, hogy mindenki hibázhat, de ilyenkor nem árt, ha a megoldást is magával hozza. Minden munkakörhöz tartozik egy kisebb-nagyobb felelősség. Mi nem csak magunkért, hanem ügyfeleinkért is kezességet vállalunk, amikor minket bíznak meg egy projekttel.

Segítünk

Egymásnak és az ügyfeleinknek is. Szinte minden nap akad valami, ami a határainkat feszegeti. Ha kell segítséget kérünk, de nem sajnáljuk az időnket arra, hogy a másiknak egy kicsit könnyebb legyen. Kiemelten figyelünk arra, hogy a kommunikáció minden esetben kifogástalan legyen.

Karrier

Bár csapatunk jól összeszokott, ez nem jelenti azt, hogy nem vagyunk befogadóak. Szívesen fogadjuk az “újoncokat”, mindenki azon van, hogy zökkenőmentes legyen a beilleszkedés. De nem hagyjuk, hogy bárki lehúzza a hangulatot, vagy a színvonalat.

Ha neked csak egy állás kell, ahol elvégzed a napi feladataidat és felveszed a fizetést, akkor a Rapidszigetelés nem a te munkahelyed.

Olyan csapattagokat keresünk, akik szenvedélyesen űzik hivatásukat, belső motivációjuk hajtja őket a kiválóságra, és ötvözik a tudást a tenni akarással. Emellett fontosnak tartjuk a kedvességet és az empátiát, a másokra való odafigyelést.

E-mail

karrier@rapidnyomda.hu

Karrier jelentkezés

Tudtad?

A szakmai konzultáció INGYENES és kötöttségektől mentes!