fbpx

Rólunk

Így kezdtük

Megvan még az érzés, amikor régen bementél a kedvenc hentesedhez, vagy zöldségesedhez és tudtad, hogy mindig jó minőségre és egy mosolygós arcra számíthatsz? Mi pontosan ezt az érzést szeretnénk visszahozni!

Nyomdai tevékenységünk mellékállásnak indult, amit az évek során biztos lábakra helyeztünk és megalapítottunk a Rapidnyomda.hu Kft.-t. Mára már külön építőipari és purhab szigeteléssel foglalkozó üzletággal büszkélkedhetünk és gépek, hűtőkocsik bérbeadásával is foglalkozó vállalkozássá nőttük ki magunkat.

De hogyan jött létre a hőszigetelés vonal?

Először otthonra szerettünk volna olyan megoldást, amivel egy beázást tudunk megoldani, anélkül, hogy nagyobb bontást kelljen eszközölni a házon. Itt találkoztunk először a purhabbal, mint opcióval.

Elmélyültünk a különböző cégek nyújtotta ajánlatokban és láttuk, hogy sokan foglalkoznak szórt purhab szigeteléssel, viszont egyik cég sem igazán képviselte azt, ami számunkra fontos egy kivitelezőben.

Ekkor megszületett az ötlet: Purhab szigeteléssel bővítettük építőipari tevékenységünket, ami olyan minőségű szolgáltatást nyújt, amit mi is elvárnánk egy kivitelezőtől!

Innen hosszú út vezetett az első valódi munkánkig.

Ügyvezetőként fontosnak tartottuk, hogy első kézből, mi magunk szerezzünk még több tudást erről a területről. Tanfolyamokra jártunk, ahol elméleti és gyakorlati síkon is képezhettük magunkat. Elsajátítottuk a szigeteléshez és tetőfedéshez szükséges tudást, majd elkezdtük ezt átültetni a gyakorlatba.

Felkutattuk a magyarországi beszállítókat, vásároltunk felszerelést, majd tanultunk. Szerencsére a nyomdában már volt egy gépünk, ami tökéletes a purhab felületre való kijuttatására, ezért ezzel elkezdtünk próbákat fújni.

Először otthon, majd a cég körül, aztán pedig az ismeretségi körünkben csináltunk kisebb munkákat, javításokat, pusztán egy céllal: hogy fejlődhessünk.

Mikor késznek éreztük magunkat, az volt a legfontosabb, hogy megtaláljuk a legjobb alapanyagokat és a legjobb gépeket. Ehhez rengeteg beszállítót felkerestünk. Végül megtaláltuk a lehető legjobb stratégiai partnerünket, hónapokig jártunk telephelyükre különböző gépeket és termékeket tesztelni.

Mire a végére értünk, már megfelelő mennyiségű tapasztalatot és tudást szívtunk magunkba, megvolt a kiváló minőségű szigetelőanyagunk, beszereztük a megfelelő gépeket és felszereléseket, tehát…

Itt tartunk most

Elhatároztuk, hogy mi az ügyfeleink iránti elkötelezettségünkkel és profi ügymenettel fogunk kitűnni a tömegből! A cél, hogy az ajánlat kérés pillanatától biztos kezekben érezd magad.

Ha üzenetben kéred árajánlatod, Vikihez fog beérkezni az első levél. Igényedet feldolgozza, összesíti, majd pontosan eljuttatja azt tapasztalt szakértőnköz, Kiss-Weidinger Andráshoz. Visszahívás igénylése esetén pedig rögtön Andris keres majd fel.

A vállalkozás ügyvezetője, Untener Péter a mai napig aktív résztvevője minden egyes folyamatnak. Személyesen ellenőrzi az ajánlatokat és azon dolgozik, hogy a lehető leghatékonyabban végezzük a munkánkat. Andris nem csak a számok embere, hanem bátran állíthatjuk, hogy széleskörű ismeretekkel és tudással rendelkezik a hőszigetelések kapcsán. Kivételes szakmai tudásával pontosan fel fogja mérni a szigetelendő ingatlant. Az sem probléma, ha nem értesz hozzá, ügyes rávezető kérdéseivel közösen fogjátok kibogozni a szálakat. Ha megvan a számodra megfelelő megoldás, előkészíti az ajánlatod, amit emailben fogsz megkapni.

Természetesen bármikor elakadsz, Andris a te embered. Ne félj felhívni! Ha felveszi a telefont, konzultálj vele bátran, mert minden kérdésre szívesen válaszol.

Ha minden flottul ment, Szandi fogja számodra a szerződésünk eljuttatni, ezzel garantáljuk, hogy a megbeszéltek szerint végezzük el a munkát. A megfelelő időpont kiválasztásában az ügyvezetőnk, Peti fog segíteni.

A purhab szóró kollégák felkészülnek az indulásra. Furgonunkban megtalálható minden, amivel minőségi szigetelést nyújthatunk; modern felszerelésekkel, kifényesített purhab szóró pisztolyokkal és korszerű kiegészítők arzenáljával érkezünk a terepre!

Purhab szóró szakembereinkkel, Tomival és Somával a kivitelezéskor találkozhatsz. Biztos kéz és jókedv jellemzi őket, meghálálják, ha kávéval várod őket. Tiszta és alapos munkát hagynak maguk után, mi pedig a az elvégzett munkát követően sem hagyunk magadra: bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban szívesen segítünk!

Nem lennénk ilyen magabiztosak, ha…
…nem vállalnák garanciát a munkánkra. Ha a jövőben bármilyen javításra lenne szükséged, mi kérdés nélkül orvosoljuk a problémát.

Hiszünk benne, hogy sikerült olyan szolgáltatást létrehozzunk, amilyet megálmodtunk a tervezőasztalon és mi is elvárnánk ügyfélként! Csapatunk minden tagja, minden nap azon dolgozik, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk biztosítani számodra!

Küldetésünk

“A siker 80%-ban pszichológia, és csak 20%-ban tudás”

Világunkra különösen igaz a mondás: azt mondják a pénz beszél… de szerintünk túl hangosan. Ezért van az, hogy fájdalmasan kevés időt töltünk a családunkkal, hogy akár több munkahelyen is helyt kell állnunk, vagy hogy sutba dobunk kapcsolatokat a nagyobb profit reményében.

“A legtöbb ember azt másolja, amit a legtöbb ember csinál”. Mi valami újat szeretnénk. Számunkra is fontos a költséghatékonyság és a profit, de nem ebben mérjük a sikert: a vállalkozásunk fejlesztése, önmagunk fejlesztése és az értékek képviselete, sőt: megteremtése a legfőbb célunk.

Abban hiszünk, hogy egy partnerség és a térségi összefogás többet jelent a puszta anyagiaknál. Nem fordulunk el kapcsolatainktól egy kedvezőbb ár kedvéért, és nem csupán a megrendelésre korlátozódik együttműködésünk. Szívesen segítünk mindenben, mert jó lett volna, ha a kezdeteknél valakire mi is számíthatunk.

Munkatársainknak olyan munkahelyet akarunk kínálni, ahol napi 8 órában megkereshetik a megfelelő jövedelmet, hogy idejük nagyobb részét a családjukkal tölthessék. A vidéket hitünk szerint így lehet igazán vonzóvá tenni: nagyvárosi jövedelmet és munkakörülményeket biztosítani, hogy ezen a gyönyörű tájon ne csak szép, de érdemes is legyen élni.

Megrendelőinknek a legminőségibb megoldást akarjuk nyújtani, és bármilyen problémájára megoldást fogunk nyújtani, még akkor is, ha ehhez mindent meg kell mozgatnunk.

Olyan vállalkozást igyekszünk építeni, amely nemcsak nekünk, de szűkebb és tágabb környezetünknek is a legjobbakat adja: a nálunk dolgozók, a tőlünk arculatot rendelők önbecsülését, identitását erősíti ─ tartást ad és közösséget épít.

Épp ezért támogatunk minden kezdeményezést, amely a térség közösségi életét, összetartását segíti elő ─ szolgáltatásainkkal, termékeinkkel és elkötelezettségünkkel minden jó ügy mellé odaállunk.

Értékeink

“Kvalitásaid egyedi kombinációja az, amit egyedül te adhatsz a többieknek”

Törődés

Odafigyelni egymásra, nem mindig könnyű, de nem lehetetlen! Hiszünk benne, hogyha időt és figyelmet szentelünk kollégáinknak, megteremthetünk egy ideális munkakörnyezetet, ahol az emberi kapcsolatok értékesek is lesznek. Törődünk a partnereinkkel és megkapják tőlünk azt az odafigyelést, amit mi elvárunk a szolgáltatóktól.

Rugalmasság

Rugalmasságunknak köszönhető, hogy a legnagyobb kihívást jelentő feladatokat is sikerrel teljesítjük. Nem ismerünk lehetetlent: ha olyan megkeresés érkezik hozzánk, amelyet a meglévő eszközeinkkel nem tudunk teljesíteni, akkor megteremtjük a megoldást ─ jelentse ez akár egy új gép beszerzését.

Abban hiszünk, hogy ha elértük a határainkat, akkor ideje tágítani rajta, és megszerezzük a szükséges anyagokat, eszközöket vagy tudást. Mi sem szeretjük, ha azt mondják nekünk: „ezt nem lehet”, „ilyen nincs”, „megoldhatatlan” ─ elhatároztuk, hogy ügyfeleink tőlünk ilyet sosem fognak hallani.

Zempléniség

Nem csak itt lakunk, ez az otthonunk! A térség felemelkedését kiemelten fontosnak tartjuk, és hisszük, hogy ezért lehet is, és tudunk is tenni: nemcsak a térség népszerűségét növelő kezdeményezéseket támogatjuk, de a helyi vállalkozások felemelkedését is figyelemmel kísérjük, segítő kezet nyújtunk, ha szükséges. Dinamikusan növekvő vállalkozásunk vonzó munkalehetőséget biztosít a környékbelieknek.

Megbízhatóság

Nálunk nem fordulhat elő, hogy megígérünk valamit, és azt nem tartjuk be ─ de olyan sem, hogy többször ígérünk. Minden vállalásunkat határidőre elkészítjük, legyen szó monumentális vagy épp a legapróbb megbízásról. A bizalom sok alkalom alatt épül fel, de egyetlen is elég, hogy leomoljon. Mi ezt az egyetlen alkalmat sikerrel kerültük el egész pályafutásunk során. Kollégáink bizalma éppen ilyen fontos, gondoskodunk róla, hogy egy stabil és megbízható vállalkozás részesei legyenek.

Fejlődés

Ha az álmainkról esik szó, akkor az mindig a fejlődéssel kapcsolatos. Sosem a közeli célok megvalósítása volt az elsődleges a számunkra, hanem a jövőbe vetett hit, és az annak érdekében történő fejlődés. Mind önmagunkban, mind munkatársainkban, partnereinkben a fejlődésre irányuló vágy és törekvés a legfontosabb számunkra ─ hiszen mi az építés elkötelezettjei vagyunk, és nincs nagyobb projekt annál, mint ha a jövőt építhetjük, közösen.

Alkotás

…mert az alkotói szabadság is motiváló számunkra, munkavállalóinknak és ügyfeleinknek is! Hiszünk benne, hogy azzal, hogy teret adunk kollégáinknak, még jobb ötletek születnek. Cégvezetőként nem az a dolgunk, hogy féken tartsuk egymást, hanem hogy támogassuk a kibontakozás útján.

Ügyfleinket is erre bíztatjuk: ne a korlátokban, hanem a lehetőségekben gondolkozzanak, segítségünkkel és szakértelmünkkel mi megoldjuk a kivitelezést. Ha számodra is fontos, hogy partnereidet értéket teremtsenek és egy nagyobb cél érdekében dolgozzanak, mint a profit, akkor mi leszünk a te szövetségeseid.

Elköteleződés

Valljuk, hogy van egy hosszútávú, erős kapcsolódási forma, ami átsegít árkon-bokron, nehézségen, éjszakákon, nehéz helyzeteken egyaránt. Elköteleződni tudunk egy személyhez, egy ügyhöz, egy csapathoz, egy munkahelyhez, egy feladathoz. Egy közös cél érdekében összekapaszkodunk, hogy az életünk kerek egész legyen.

Tudjuk, hogy a munka kitölti életünk nagy részét, éppen ezért fontos, hogy megbecsüljük azokat, akik velünk dolgoznak minden egyes nap. Biztosítjuk a biztonságos munkavégzés kereteit, azonban ezen túl menően akkor lehet megfelelően támogatni a dolgozókat, ha munkaadóként ismerjük a valódi igényeiket.

Hiszünk az emberi értékekben, a soft skillek fontosságában, értékeljük a lojalitást és cserébe mi azt nyújtjuk, amire munkavállalóinknak szüksége van: egy stabil és biztos vállalati héttérre.

Hosszútávú kapcsolatokra törekszünk partnereinkkel is, ezért minden követ megmozgatunk, hogy te is érezd: nekünk nem csak egy munka vagy!

Tudtad?

A szakmai konzultáció INGYENES és kötöttségektől mentes!