fbpx

Építőipari generálkivitelezés egyedi professzionalitással

Ha gyors, minőségi, és maximális odafigyeléssel végzett munkára van szüksége

Ha gyors, minőségi, és maximális odafigyeléssel végzett munkára van szüksége

Nem vagyunk óriási cég, de távol állunk az “okosban” elvégzett munkákat vállaló építőiparosoktól is. Éppen ebben rejlik különlegességünk: rendelkezünk a megfelelő eszközökkel és munkaerővel, de ügyfeleink nem vesznek el a személytelenség és a nagyipari tempó késlekedései, egyen-megoldásai masszájában sem.

Mindez egyben azt is jelenti,  hogy szolgáltatásaink árai sem tudják felvenni a versenyt egy önállóan, sokszor számlaképesség nélkül dolgozó iparossal ─ nem is akarják. Hiszen akkor le kellene mondanunk arról a professzionalitásról, amelyet egy cég keretei jelentenek: minőségi szakemberekből álló gárdánkról, a munkák gyors és szakszerű elvégzéséhez szükséges autóinkról, eszközeinkről.

Egy cég utolérhetetlen előnyeinek természetesen megvan az ára is (közüzemi számlák, telephely, könyvelő, a korrekt bérezést lehetővé tévő bérköltségek és számos egyéb kiadás), amelyet mindazoknak nem kell megfizetniük, akik nem ilyen keretek között dolgoznak.

Mi azonban ezt a formát választottuk, mivel olyan előnyöket jelent, amelyeknek köszönhetően a következőket tudjuk nyújtani:

Saját bónuszként pedig azt adjuk, amit a hasonló felszereltséggel rendelkező nagyobb cégek nem tudnak nyújtani: nem futtatunk párhuzamos projekteket, vagyis addig nem vállalunk el másik munkát, amíg az aktuálisat be nem fejeztük ─ méghozzá tökéletes minőségben.

Ehhez nemcsak minden eszközünk és képzettségünk adott, de esztétikai érzékünk és önmagunkkal szemben támasztott elvárásunk is.

Családi ház generálkivitelezése

A bizalmi tőkénk szerencsére igen erős, ezért sokan ajánlanak bennünket gyorsaságunk, megbízhatóságunk és minőségi munkáink miatt.

Középületek generálkivitelezése

Középületek, iskola, óvoda, bölcsőde, művelődési ház, gazdasági épületek generálkivitelezése.

Főként építőmesteri munkákban kérik segítségünket olyan cégek, akik megbízható és minőségi alvállalkozókat keresnek.

Alapozás és betonozás

100-500 m2 területű alapok elkészítését vállaljuk, szükség szerint síkbeton lemezek ügyintézésével is.

Térkövezés

A legelső munkálatoktól a kőágy-rétegek kialakításán, a szegélykövezésen át a térkő besepréséig mindent gyorsan, szakszerűen és esztétikailag látványos megjelenéssel végzünk el. 

Hidegburkolás

Olyan jellegű hidegburkolásokat vállalunk szívesen, amelyek több ember összehangolt munkáját kívánják meg. Legyen az egy nagy méretű terasz vagy egy színházterem, csapatunk az aljzatbeton kialakításától az aljzatkiegyenlítésen át, az esztétikailag kifogástalan hidegburkolásig mindent egy kézben tartva, gyorsan és tökéletes szakszerűséggel végez el.

Falszerkezet kialakítása

Hagyományos építőmesteri eljárással készítjük el habarcsos vagy purhabos megoldással a téglából, ytongból készült falakat, amelyeket kívül-belül bevakolunk kézzel vagy géppel. A végeredmény eddig még minden ügyfelünknek igencsak kedvére való volt, ahogyan a gyorsaságunk, tisztaságunk és professzionalitásunk is.

Elérhetőségeink

Kocsi László

ügyvezető
+36 20 256 6575

Email

epito@rapidszigeteles.hu

Budapest és Sárospatak

Szolgáltatásunk az ország egész területén elérhető.

Válassza ki, hogy ajánlatot szeretne kérni e-mailben, vagy inkább visszahívást kérne! 
Az űrlap kitöltése csak 30 mp-et vesz igénybe.

Kapcsolat - építőipar
Visszahívás - építőipar

Referenciáink

Tudtad?

A szakmai konzultáció INGYENES és kötöttségektől mentes!