fbpx

A purhab szigetelés vélemények őszinték: akár 40%-os megtakarítást is elérhetünk!

A purhab piacon kapható egyik legjobb szigetelőanyag, amely évtizedekig tökéletesen szigeteli az ingatlanunkat

Dui Gyuri

Födém szigetelés

Rendkívül kedves csapat! Badacsonytomajban szigeteltek, garázs födémet, ami felett két szoba van, érezhetően melegebb lett a helységekben az elvégzett munka után.Gyors, preciz, pontos brigád, mindenkinek ajánlom Őket!!

Gábor Józsa

Tetőszigetelés

Korrekt kommunikáció, korrekt árak, profi csapat. Teljesen meg vagyunk elégedve a munkájukkal! A rugalmas hozzáállásukat pedig külön köszönjük!

Johny ChannelJohny Channel
12:59 12 Aug 24
Bojtos NorbertBojtos Norbert
09:43 01 Aug 24
Gyors, precíz ügyintézés után tökéletes munka! Nagyon örülök, hogy velük csináltattam a munkát!
Zoltán KántorZoltán Kántor
18:25 16 Jul 24
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Pontos megjelenés, precíz munka. Kedves és udvarias srácok.
Jenő KáldiJenő Káldi
11:45 08 Jul 24
Mindenkinek csak ajánlani tudom profi csapat ! Minőségi munka !!!Köszönettel #kaldiagrocsapata#
Péter TrombitásPéter Trombitás
07:25 04 Jul 24
Pontos érkezés, lelkiismeretes és precíz kivitelezés! Csak ajánlani tudom Őket! Munka végeztével takarítás, hulladék bezsákolás és elszállítás. Csillagos 5!
Laszlo IgnaczLaszlo Ignacz
17:07 02 Jul 24
Gézáné SzabóGézáné Szabó
11:46 02 Jul 24
Ádám ZagyvaÁdám Zagyva
20:24 31 May 24
Korrekt megbízható cèg.Jó fej kivitelőzők.Csak a Rapid.
Marco PellicanoMarco Pellicano
17:32 23 May 24
Tamás PenczTamás Pencz
16:33 09 May 24
Gábor KertészGábor Kertész
10:12 06 May 24
Minden a megbeszéltek szerint történt.Munkájukat rendesen végezték, mindenhez alkalmazkodtak.Korrekt rendes cég.
szilárd kasztlszilárd kasztl
11:59 12 Apr 24
Korrekt, gyors, tökéletes munka és szimpatikusak is voltak a srácok. Nagyon elégedett vagyok az elvégzett munkájukkal csak ajánlani tudom.
Bence SzabóBence Szabó
07:33 03 Apr 24
Az egész csapat profi! Az árajánlatkérés pofonegyszerű, a válasz villámgyors. A kollégák minden kérdésre készségesen és érthetően válaszolnak. Munkájuk gyors, tiszta, precíz, a csapat tagjaira a terepen sem lehet panasz! 10/10!
Zsolt KrisztiánZsolt Krisztián
22:08 02 Apr 24
Gyors, pontos, megbízható. Mindenkinek ajánlom.
Balázs NyíriBalázs Nyíri
17:05 02 Apr 24
Péter HoffmannPéter Hoffmann
12:52 02 Apr 24
Judit Kocsi-JozsaJudit Kocsi-Jozsa
10:07 02 Apr 24
Maximálisan meg vagyok elégedve a cég munkatársai által elvégzett munkával. Az előzetes megbeszélések során korrektek és segítőkészek voltak, gördülékeny volt a kommunikáció. A zárt cellás purhabszigetelés pedig nagyon meggyőző, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Gábor JuszkuGábor Juszku
07:03 02 Apr 24
Nagyon korrekt kivitelezés és kedves csapat. A tetőtér és a garázs is purhab szigetelést kapott. A külömbség jelentős. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük a munkát!
Szilveszter PrincesSzilveszter Princes
16:35 12 Mar 24
profik az elejétől a végéig! Födémszigetelés volt érezni a különbséget +5 fok és gyorsabban felfűtöm a kecot :):)
Marcell BaloghMarcell Balogh
19:19 07 Mar 24
balogh sbalogh s
16:12 07 Mar 24
Dui GyuriDui Gyuri
19:09 05 Feb 24
Rendkívül kedves csapat! Badacsonytomajban szigeteltek, garázs födémet, ami felett két szoba van, érezhetően melegebb lett a helységekben az elvégzett munka után.Gyors, preciz, pontos brigád, mindenkinek ajánlom Őket!!
Gábor JózsaGábor Józsa
11:57 24 Dec 23
Korrekt kommunikáció, korrekt árak, profi csapat. Teljesen meg vagyunk elégedve a munkájukkal és a rugalmas hozzáállásukat pedig külön, ezúton is köszönjük!
Alexandra RepkaAlexandra Repka
15:14 22 Dec 23
Kinga BaloghKinga Balogh
15:14 22 Dec 23
Tamás SztipanovTamás Sztipanov
09:08 22 Dec 23
Év elején építkeztünk,de mégnem bíztam a purhabban, így kőzetgyapottal szigeteltem le magamnak a padlást. Sajnos sok helyen párás lett így bepenészedett.Három hete jártak nálunk Debrecenben, azóta érezhetően kevesebbet fogyaszt a gázkazán és pára is eltűnt.
Krisztina SzombatiKrisztina Szombati
15:48 21 Dec 23
László KocsiLászló Kocsi
16:19 20 Dec 23
25 cm nyitottcellás födémszigetelés csináltak még tavasszal. Télen nyáron jó idő van az egész házban. köszi
Kinga KormányKinga Kormány
21:27 18 Dec 23
Vályogházat szigetelt nálam a csapat. Nagyon kedvesek, segítőkészek az első telefonbeszélgetéstől kezdve. A kivitelezés gyorsan ment, tiszta, rendezett tetőteret hagytak maguk után, munkájuk nagyon precíz.
js_loader

Miért számít a purhab a legjobb szigetelőanyagnak jelenleg?

A purhabos szigetelés réskitöltő tulajdonságai végett jelentős mértékben képes megtartani a hőt. Ezáltal havonta több tízezer forintot spórolhatunk a rezsin.

Ne késlekedj, kérj ajánlatot még ma és ingyenes szakmai tanácsadással ajándékozunk meg!

A purhab a spórólásban is első!

Talán sehol máshol nem mutatkoznak jobban a purhab előnyei, mint az energetikában.

Költséghatékonyság hosszútávon

A purhabos szigetelés egy olyan befektetés, amire csak egyszer kell költeni. Szinte azonnal megtérül, hiszen hosszú évtizedekig egyáltalán nem lesz gondunk a szigeteléssel.

Követi az elképzelésed

A purhab szigetelés vélemények nem hazudnak. A purhabbal szinte bármit le tudunk szigetelni résmentesen, bármilyen dőlésszögben. Nem kell végre kompromisszumokat kötnünk!

A purhab előnyei számos területen megmutatkoznak!

Több pénz marad a zsebedben

Növeli otthonod értékét

Megóv a penész okozta veszélyektől

Fenntartható és egészséges

Kiemelt partnereink

Hiszed ha látod? Íme néhány korábbi munkánk

Így viszonyul a hagyományos szigetelőanyagokhoz

Fele annyi is elég!

A purhab kétszer jobban szigetel, mint a szálas szigetelőanyagok, így fele annyi anyagot használunk el, ezzel is spórolva a költségeken és óvva a környezetünket.

Nagyon sokáig bírja!

Gyártói teljesítmény igazolással támaszthatjuk alá, hogy 25 év alatt csupán 2%-ot veszít a szigetelőképességéből! Megfelelő kivitelezéssel magát az épületet is túlélheti, így egy igazán hosszútávú befektetés a részedre.

Bármilyen igényednek megfelel!

Lehet vízálló vagy páraáteresztő, de készülhet lépésálló kivitelben is. Bármi legyen is az igényed, hőhídmentes kialakításának köszönhetően minden helyzetben kiválóan teljesít.

Szeretnél purhabos szigetelést az ingatlanodra? Akkor keress minket, kérj ajánlatot, mi pedig ingyenes szakmai tanácsadással segítünk!

Ügyfeleink mondták 1. rész – Purhab szigetelés vélemények

Kádárkocka szigetelése Sárospatak 

Hazánkban egyre több, úgynevezett kádár kocka családi ház talál új tulajdonosra, melyet jellemzően a 60-as, 70-es években építettek. Ezek energetikai felújítása nem elhanyagolható, ezért egyre több megkeresést kapunk ilyen típusú házak tető- és födém szigetelésével kapcsolatban. Cikkünkben olvasóink purhab szigetelés vélemények rovata következik!

2023 késő őszén Sárospatakon szigeteltünk egy felújítás alatt álló Kádár-kockát. 105 nm-es födém szigetelést kiviteleztünk, 15 centis, nyitott cellás purhabbal. Az épület a felújítás alatt is lakott volt, ezért a tulajdonostól már másnap visszajelzést kaptunk: nem gondolta, hogy ilyen hamar érezhető lesz otthonában a változás.  

A szigetelést követően ugyanúgy járt el, mint addig minden hűvösebb estén. Felfűtötte a házat 23 fokra. Eddig kivétel nélkül, hajnalban be kellett kapcsolni a fűtésnek, mert nagyon lehűlt az épület. A purhab szigetelésnek köszönhetően az első éjszaka már érezni lehetett, hogy lassabban hűl le a ház, 3 órával később kellett csak a fűtést bekapcsolni, mert reggelre még nem volt hideg.  

A purhab födém szigetelésnek köszönhetően egyértelműen kevesebbet kell a jövőben fűtenie, otthonában tovább tart a kellemesen meleg, komfortos érzet.

Hétvégi ház szigetelése a Balatonon 

Egy otthonos, vízpart közeli hétvégi ház szigetelésére kértek tőlünk árajánlatot tavasszal. A tulajdonos nem csak nyáron, de tavasszal és ősszel is szívesen tölti szabadidejét a Balatonon, ezért kifejezetten fontos volt számára, hogy a hűvösebb napokon is kellemes idő legyen a házikóban, ahol fatüzelésű kályhával fűt. 10 cm nyitott cellás purhab szigetelést javasoltunk a födémre, ezzel már lényegesen nagy eredményeket lehet elérni.  

A kivitelezést követően azt a visszajelzést kaptuk, hogy a hűvös, -5 fokos éjszakán is érezni lehetett a változást. Már nem kellett hajnalban felkelni, hogy fát tegyen a tűzre, reggelig kitartott a kellemes meleg. 3 kosár fa helyett, csak 2 kosárra volt szükség az este folyamán, így a purhab jótékony hatása már azonnal megmutatkozott.

Társasház szigetelése Budapesten 

A megemelkedett rezsi miatt a társasházakban is fokozottan szükségessé vált a meglévő szigetelések cseréje, vagy felújítása. Egy budapesti társasháztól kaptunk megkeresést, hogy meglévő, 25 (!) éves purhab szigetelésüket szeretnék még hatékonyabbá tenni. 

A kivitelezés napján mi is szemtanúi lehettünk, hogy mi történik a purhabbal 25 év után. Lényegében újszerű állapotban találtuk, csupán poros volt a felülete, mi magunk is büszkén állapítottuk meg, hogy a gyártó által elfogadott több évtizedes garancia valóban helytálló. A hőszigetelési képességéből nem veszített, de +10 cm nyitott cellás purhabbal tovább növelhettük hatékonyságát.  

Az említett példa jól szemlélteti azt, amiért mi is a purhabot választottuk, mint a számunkra is tökéletes szigetelő anyag: nem csak a hőszigetelési képessége látványos, de hosszú évek múltán is tökéletesen illeszkedő, tartós megoldást nyújt. Ennek fényében bátran állíthatjuk: ez valóban egy megtérülő beruházás. 

Kérdésed van a purhab szigetelésről? Kíváncsi vagy, hogy neked milyen szigetelést javasolnánk? Keress minket bizalommal egy pontos árajánlatért!

Telefonos szakmai tanácsadásért pedig hívd ügyvezetőnket, Untener Pétert, aki szívesen válaszol bármilyen felmerülő kérdésre és segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást! 

Felület kalkulátor

Tetőfelület kalkulátor

m
m
m

A tető felülete:

m2

Érték beillesztése az űrlapba!