fbpx

A különféle hőszigetelés fajták közül csak a purhab képes akár 30-50 %-ot megtakarítani a havi rezsiszámláidon

A minőségi purhab alapanyag, a profi kivitelezés évtizedekig tökéletes szigetelést jelent.

Dui Gyuri

Födém szigetelés

Rendkívül kedves csapat! Badacsonytomajban szigeteltek, garázs födémet, ami felett két szoba van, érezhetően melegebb lett a helységekben az elvégzett munka után.Gyors, preciz, pontos brigád, mindenkinek ajánlom Őket!!

Gábor Józsa

Tetőszigetelés

Korrekt kommunikáció, korrekt árak, profi csapat. Teljesen meg vagyunk elégedve a munkájukkal! A rugalmas hozzáállásukat pedig külön köszönjük!

Johny ChannelJohny Channel
12:59 12 Aug 24
Bojtos NorbertBojtos Norbert
09:43 01 Aug 24
Gyors, precíz ügyintézés után tökéletes munka! Nagyon örülök, hogy velük csináltattam a munkát!
Zoltán KántorZoltán Kántor
18:25 16 Jul 24
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Pontos megjelenés, precíz munka. Kedves és udvarias srácok.
Jenő KáldiJenő Káldi
11:45 08 Jul 24
Mindenkinek csak ajánlani tudom profi csapat ! Minőségi munka !!!Köszönettel #kaldiagrocsapata#
Péter TrombitásPéter Trombitás
07:25 04 Jul 24
Pontos érkezés, lelkiismeretes és precíz kivitelezés! Csak ajánlani tudom Őket! Munka végeztével takarítás, hulladék bezsákolás és elszállítás. Csillagos 5!
Laszlo IgnaczLaszlo Ignacz
17:07 02 Jul 24
Gézáné SzabóGézáné Szabó
11:46 02 Jul 24
Ádám ZagyvaÁdám Zagyva
20:24 31 May 24
Korrekt megbízható cèg.Jó fej kivitelőzők.Csak a Rapid.
Marco PellicanoMarco Pellicano
17:32 23 May 24
Tamás PenczTamás Pencz
16:33 09 May 24
Gábor KertészGábor Kertész
10:12 06 May 24
Minden a megbeszéltek szerint történt.Munkájukat rendesen végezték, mindenhez alkalmazkodtak.Korrekt rendes cég.
szilárd kasztlszilárd kasztl
11:59 12 Apr 24
Korrekt, gyors, tökéletes munka és szimpatikusak is voltak a srácok. Nagyon elégedett vagyok az elvégzett munkájukkal csak ajánlani tudom.
Bence SzabóBence Szabó
07:33 03 Apr 24
Az egész csapat profi! Az árajánlatkérés pofonegyszerű, a válasz villámgyors. A kollégák minden kérdésre készségesen és érthetően válaszolnak. Munkájuk gyors, tiszta, precíz, a csapat tagjaira a terepen sem lehet panasz! 10/10!
Zsolt KrisztiánZsolt Krisztián
22:08 02 Apr 24
Gyors, pontos, megbízható. Mindenkinek ajánlom.
Balázs NyíriBalázs Nyíri
17:05 02 Apr 24
Péter HoffmannPéter Hoffmann
12:52 02 Apr 24
Judit Kocsi-JozsaJudit Kocsi-Jozsa
10:07 02 Apr 24
Maximálisan meg vagyok elégedve a cég munkatársai által elvégzett munkával. Az előzetes megbeszélések során korrektek és segítőkészek voltak, gördülékeny volt a kommunikáció. A zárt cellás purhabszigetelés pedig nagyon meggyőző, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Gábor JuszkuGábor Juszku
07:03 02 Apr 24
Nagyon korrekt kivitelezés és kedves csapat. A tetőtér és a garázs is purhab szigetelést kapott. A külömbség jelentős. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük a munkát!
Szilveszter PrincesSzilveszter Princes
16:35 12 Mar 24
profik az elejétől a végéig! Födémszigetelés volt érezni a különbséget +5 fok és gyorsabban felfűtöm a kecot :):)
Marcell BaloghMarcell Balogh
19:19 07 Mar 24
balogh sbalogh s
16:12 07 Mar 24
Dui GyuriDui Gyuri
19:09 05 Feb 24
Rendkívül kedves csapat! Badacsonytomajban szigeteltek, garázs födémet, ami felett két szoba van, érezhetően melegebb lett a helységekben az elvégzett munka után.Gyors, preciz, pontos brigád, mindenkinek ajánlom Őket!!
Gábor JózsaGábor Józsa
11:57 24 Dec 23
Korrekt kommunikáció, korrekt árak, profi csapat. Teljesen meg vagyunk elégedve a munkájukkal és a rugalmas hozzáállásukat pedig külön, ezúton is köszönjük!
Alexandra RepkaAlexandra Repka
15:14 22 Dec 23
Kinga BaloghKinga Balogh
15:14 22 Dec 23
Tamás SztipanovTamás Sztipanov
09:08 22 Dec 23
Év elején építkeztünk,de mégnem bíztam a purhabban, így kőzetgyapottal szigeteltem le magamnak a padlást. Sajnos sok helyen párás lett így bepenészedett.Három hete jártak nálunk Debrecenben, azóta érezhetően kevesebbet fogyaszt a gázkazán és pára is eltűnt.
Krisztina SzombatiKrisztina Szombati
15:48 21 Dec 23
László KocsiLászló Kocsi
16:19 20 Dec 23
25 cm nyitottcellás födémszigetelés csináltak még tavasszal. Télen nyáron jó idő van az egész házban. köszi
Kinga KormányKinga Kormány
21:27 18 Dec 23
Vályogházat szigetelt nálam a csapat. Nagyon kedvesek, segítőkészek az első telefonbeszélgetéstől kezdve. A kivitelezés gyorsan ment, tiszta, rendezett tetőteret hagytak maguk után, munkájuk nagyon precíz.
js_loader

A tapasztalat azt mutatja, hogy ennyit spórolhatsz!

A XXI. század leghatékonyabb szigetelőanyaga a purhab

Búcsút inthetsz a penészes, vizes falaknak

A purhab szigetelés kitűnő páraáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik. A légmozgást gátolja, azonban páradiffúz, így minden felületre kiválóan alkalmas!

Villámgyorsan nyugalmat és komfortot varázsol

A purhab szigetelés kevesebb, mint 1 nap alatt elkészül, kiválóan szűri a kintről beszűrődő zajokat és azonnal jobb klímát varázsol otthonodba!

Penészmentes

Az ismert hőszigetelés fajták közül a purhab az egyetlen, ami hőhídmentesen működik. Ezáltal semmiféle penész nem jelenik meg az épületben.

Néhány órán belül teljesen kész

A purhabos szigetelést felfújják a szigetelendő felületre. Ez rendkívül gyorsan történik, profi eszközökkel. A purhab pár órán belül megköt, és évtizedekig tökéletesen szigetel.

A purhab előnyei számos területen megmutatkoznak!

Több pénz marad a zsebedben

Növeli otthonod értékét

Megóv a penész okozta veszélyektől

Fenntartható és egészséges

Kiemelt partnereink

Hiszed ha látod? Íme néhány korábbi munkánk

Miért a purhab az egyik legprofibb szigetelőanyag?

A hőszigetelés fajták közül ez az egyetlen, ami résmentesen felfújható. Sem hőhíd, sem penész nem keletkezik.

Te is szeretnél purhabbal szigeteltetni? Akkor még ma kérj ajánlatot tőlünk, mi pedig ingyenes szakmai tanácsadást adunk hozzá ajándékba!

Melyiket válasszuk?

Amikor új vagy meglévő otthonunk energiahatékonyságának és a komfortjának növelése, valamint a törvényi előírások betartása érdekében a homlokzatok, a tető, a födémek, az aljzat szigeteléséről döntünk, különféle hőszigetelés fajták közül választhatunk.

Az ideális szigetelés megtalálása azonban a pénztárcánkat is jelentősen érinti, így a legjobb ár-érték arányú anyagot keressük. Ez a különböző épülettípusok és szerkezetek esetén más és más lehet. Ismerd meg a hagyományos szigetelőanyagokat és a legkorszerűbb szórt purhab szigetelést, hogy a főbb tulajdonságok ismeretében dönthess! 

Növeld otthonod komfortját és csökkentsd a rezsiköltséget!

A hőszigetelés gondoskodik arról, hogy otthonainkban télen-nyáron kellemes hőmérséklet legyen, és a fűtés/hűtés ne legyen energiapazarló, vagyis minél kevesebbe kerüljön. Ha kíváncsi vagy rá, mennyibe kerülne otthonod szigetelése a jelenleg elérhető legkorszerűbb és leghatékonyabb purhabbal, használd kalkulátorunkat!

Az épületek hőszigetelése kapcsán leggyakrabban a homlokzatok szigetelése kerül előtérbe, ugyanis a hőveszteség szempontjából ez a legjelentősebb és a legnagyobb kiterjedésű felület. A külső falak szigetelésével egyidőben a nyílászárók szigetelésére is gondot kell fordítani, továbbá nem szabad megfeledkezni a szintén nagy hőveszteséggel járó tető izolálásáról sem. De a födémek, tetőterek, aljzatok, a pince szigetelése is elengedhetetlen. 

Változatos hőszigetelés fajták

Milyen hőszigetelő anyagok közül választhatunk? Természetes és mesterséges anyagok állnak rendelkezésre, az épületszerkezet és az igényeink függvényében választhatjuk meg a számunkra megfelelőt. 

A homlokzatok szigetelésére legkedveltebbek a nagyszerű hőszigetelési tulajdonsággal rendelkező és olcsó táblás EPS és grafitos, valamint a drágább, ugyanakkor kiváló páraáteresztő képességgel rendelkező szálas kőzetgyapot szigetelőrendszerek. Az egészséges otthonra vágyó környezettudatos építtetők szívesen választanak egyéb természetes szigetelőanyagokat, például fagyapot, farost, kender, nád, gyapjú szigeteléseket. 

A tetők esetében a legelterjedtebbek a jól formázható, kissebb zugokba is könnyen telepíthető üveg- és ásványgyapot tekercsek. És egyre többen szavaznak bizalmat a tőlünk nyugatabbra már évtizedek óta eredményesen alkalmazott korszerű purhab szigeteléseknek is, amelyek szinte valamennyi szerkezet izolálására alkalmasak, aljzatok, födémek, padlások, pincék, tetők szigetelésére is, ugyanis egyaránt megtapadnak a vízszintes és a függőleges felületeken. 

A megalapozott döntés érdekében érdemes megismerni valamennyi anyag jellemzőit. Hogy az egyes szigetelőanyagokat milyen vastagságban kell alkalmazni, ahhoz szakemberek által végzett pontos számítások szükségesek, ugyanis a jogszabályi előírások csak az épületszerkezetekkel szemben elvárt U értékekről rendelkeznek.

Egy univerzális szigetelőanyag

A purhab kiváló hő- és hangszigetelő képességének és egyszerű, valamint gyors kivitelezésének köszönheti népszerűségét. Ha rászánod magad, akkor az előnyeit a pénztárcádon, valamint a bőrödön, a lakás klímáján érezheted.

Utólag is egyszerű szigetelést tesz lehetővé, ugyanis a szórás után néhány másodpercen belül bedagad a kijuttatott területre, és szilárdulás után illesztés- és hézagmentes felületet képez. Stabil, tartós és ellenálló a környezet hatásaival szemben. 
Válaszd magadnak és családodnak a legjobbat, érdeklődj és kérj ajánlatot tőlünk purhab szigetelésre!

Felület kalkulátor

Tetőfelület kalkulátor

m
m
m

A tető felülete:

m2

Érték beillesztése az űrlapba!