fbpx

A lapostető szigetelő anyagok közül a purhab bontásmentesen felvihető, extra hatékonysággal

Időtállóság, kivételes otthoni komforttal: ez a purhab szigetelés

Dui Gyuri

Födém szigetelés

Rendkívül kedves csapat! Badacsonytomajban szigeteltek, garázs födémet, ami felett két szoba van, érezhetően melegebb lett a helységekben az elvégzett munka után.Gyors, preciz, pontos brigád, mindenkinek ajánlom Őket!!

Gábor Józsa

Tetőszigetelés

Korrekt kommunikáció, korrekt árak, profi csapat. Teljesen meg vagyunk elégedve a munkájukkal! A rugalmas hozzáállásukat pedig külön köszönjük!

Johny ChannelJohny Channel
12:59 12 Aug 24
Bojtos NorbertBojtos Norbert
09:43 01 Aug 24
Gyors, precíz ügyintézés után tökéletes munka! Nagyon örülök, hogy velük csináltattam a munkát!
Zoltán KántorZoltán Kántor
18:25 16 Jul 24
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Pontos megjelenés, precíz munka. Kedves és udvarias srácok.
Jenő KáldiJenő Káldi
11:45 08 Jul 24
Mindenkinek csak ajánlani tudom profi csapat ! Minőségi munka !!!Köszönettel #kaldiagrocsapata#
Péter TrombitásPéter Trombitás
07:25 04 Jul 24
Pontos érkezés, lelkiismeretes és precíz kivitelezés! Csak ajánlani tudom Őket! Munka végeztével takarítás, hulladék bezsákolás és elszállítás. Csillagos 5!
Laszlo IgnaczLaszlo Ignacz
17:07 02 Jul 24
Gézáné SzabóGézáné Szabó
11:46 02 Jul 24
Ádám ZagyvaÁdám Zagyva
20:24 31 May 24
Korrekt megbízható cèg.Jó fej kivitelőzők.Csak a Rapid.
Marco PellicanoMarco Pellicano
17:32 23 May 24
Tamás PenczTamás Pencz
16:33 09 May 24
Gábor KertészGábor Kertész
10:12 06 May 24
Minden a megbeszéltek szerint történt.Munkájukat rendesen végezték, mindenhez alkalmazkodtak.Korrekt rendes cég.
szilárd kasztlszilárd kasztl
11:59 12 Apr 24
Korrekt, gyors, tökéletes munka és szimpatikusak is voltak a srácok. Nagyon elégedett vagyok az elvégzett munkájukkal csak ajánlani tudom.
Bence SzabóBence Szabó
07:33 03 Apr 24
Az egész csapat profi! Az árajánlatkérés pofonegyszerű, a válasz villámgyors. A kollégák minden kérdésre készségesen és érthetően válaszolnak. Munkájuk gyors, tiszta, precíz, a csapat tagjaira a terepen sem lehet panasz! 10/10!
Zsolt KrisztiánZsolt Krisztián
22:08 02 Apr 24
Gyors, pontos, megbízható. Mindenkinek ajánlom.
Balázs NyíriBalázs Nyíri
17:05 02 Apr 24
Péter HoffmannPéter Hoffmann
12:52 02 Apr 24
Judit Kocsi-JozsaJudit Kocsi-Jozsa
10:07 02 Apr 24
Maximálisan meg vagyok elégedve a cég munkatársai által elvégzett munkával. Az előzetes megbeszélések során korrektek és segítőkészek voltak, gördülékeny volt a kommunikáció. A zárt cellás purhabszigetelés pedig nagyon meggyőző, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Gábor JuszkuGábor Juszku
07:03 02 Apr 24
Nagyon korrekt kivitelezés és kedves csapat. A tetőtér és a garázs is purhab szigetelést kapott. A külömbség jelentős. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük a munkát!
Szilveszter PrincesSzilveszter Princes
16:35 12 Mar 24
profik az elejétől a végéig! Födémszigetelés volt érezni a különbséget +5 fok és gyorsabban felfűtöm a kecot :):)
Marcell BaloghMarcell Balogh
19:19 07 Mar 24
balogh sbalogh s
16:12 07 Mar 24
Dui GyuriDui Gyuri
19:09 05 Feb 24
Rendkívül kedves csapat! Badacsonytomajban szigeteltek, garázs födémet, ami felett két szoba van, érezhetően melegebb lett a helységekben az elvégzett munka után.Gyors, preciz, pontos brigád, mindenkinek ajánlom Őket!!
Gábor JózsaGábor Józsa
11:57 24 Dec 23
Korrekt kommunikáció, korrekt árak, profi csapat. Teljesen meg vagyunk elégedve a munkájukkal és a rugalmas hozzáállásukat pedig külön, ezúton is köszönjük!
Alexandra RepkaAlexandra Repka
15:14 22 Dec 23
Kinga BaloghKinga Balogh
15:14 22 Dec 23
Tamás SztipanovTamás Sztipanov
09:08 22 Dec 23
Év elején építkeztünk,de mégnem bíztam a purhabban, így kőzetgyapottal szigeteltem le magamnak a padlást. Sajnos sok helyen párás lett így bepenészedett.Három hete jártak nálunk Debrecenben, azóta érezhetően kevesebbet fogyaszt a gázkazán és pára is eltűnt.
Krisztina SzombatiKrisztina Szombati
15:48 21 Dec 23
László KocsiLászló Kocsi
16:19 20 Dec 23
25 cm nyitottcellás födémszigetelés csináltak még tavasszal. Télen nyáron jó idő van az egész házban. köszi
Kinga KormányKinga Kormány
21:27 18 Dec 23
Vályogházat szigetelt nálam a csapat. Nagyon kedvesek, segítőkészek az első telefonbeszélgetéstől kezdve. A kivitelezés gyorsan ment, tiszta, rendezett tetőteret hagytak maguk után, munkájuk nagyon precíz.
js_loader

A purhab a lapostető szigetelő anyagok között is a legjobban teljesítő szigetelőnek számít!

A purhab a lapostető szigetelő anyagok között is a legjobban teljesítő szigetelőnek számít!

A purhab szigetelés viszont öntapadó, nincs olyan felület, ahol ne tapadna meg résmentesen. Semmiféle plusz rögzítő, ragasztó nem kell hozzá, maximum egy védőréteg, amennyiben nem tervezzük burkolni.

Kiemelt partnereink

Hiszed ha látod? Íme néhány korábbi munkánk

Zárt és nyitott cellás kivitel

A zárt cellás purhab lépésálló és vízzáró. Ezáltal profinak számít a padlózat, és a lapostető szigetelő anyagok között, ráadásul mindennel burkolható. A nyitott cellás purhab pedig kiváló szigetelést ad a falaknak, tetőnek, födémnek és bárminek, ahol fontos a páraáteresztő tulajdonság.

Környezetbarát

A purhab kommunális hulladéknak számít, ellenben például a kőzetgyapottal. Nem terheli ugyanis a környezetet és még az egészségre sem ártalmas.

Évtizedes időtállóság

A purhabos szigetelés még ötven év múlva sem fog összetömörödni, töredezni vagy leválni. Csak egyszer kell jól felfújni és gyakorlatilag örök időkre megoldott a szigetelés.

Így viszonyul a hagyományos szigetelőanyagokhoz

Fele annyi is elég!

A purhab kétszer jobban szigetel, mint a szálas szigetelőanyagok, így fele annyi anyagot használunk el, ezzel is spórolva a költségeken és óvva a környezetünket.

Nagyon sokáig bírja!

Gyártói teljesítmény igazolással támaszthatjuk alá, hogy 25 év alatt csupán 2%-ot veszít a szigetelőképességéből! Megfelelő kivitelezéssel magát az épületet is túlélheti, így egy igazán hosszútávú befektetés a részedre.

Bármilyen igényednek megfelel!

Lehet vízálló vagy páraáteresztő, de készülhet lépésálló kivitelben is. Bármi legyen is az igényed, hőhídmentes kialakításának köszönhetően minden helyzetben kiválóan teljesít.

Szeretnél purhabos szigetelést az ingatlanodra? Akkor mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj ajánlatot, mi pedig ingyenes szakmai tanácsadást adunk ajándékba!

Amennyiben a legjobb lapostető szigetelő anyagokat keressük, tisztában kell lennünk ezen szerkezetek funkciójával, illetve az ebből eredő legfontosabb követelményeivel, ugyanis a tető nyújt védelmet az időjárás viszontagságaival, a széllel, a napfénnyel és a csapadékterheléssel szemben. 

Míg a különböző lejtéssel kialakított magastetők esetében a víz elvezetése egyszerűen megoldott, addig a teljesen sík lapostetők esetében nehezebb dolgunk van. A szigetelőanyagoknak és technológiáknak nagyobb szerep jut a vízszigetelés tekintetében. Számos módszer közül választhatunk, de mi alapján döntsünk? Miért a szórt purhab szigetelést ajánljuk?

Hő- és vízszigetelés

Az épületek hőszigetelése kapcsán leginkább a homlokzatokra és a nyílászárókra koncentrálunk, pedig nem kevésbé fontos a tető szigetelése sem. Télen a fűtéssel drága pénzért felmelegített levegő felfelé száll, és szigetelés hiányában a tetőn át távozik. 

De nyáron sem járunk jobban, ha nem szigeteljük a tetőt, ugyanis nincs, ami megfogja a nap melegét, így az a lakóteret fűti. Az épületek hőszigeteléséről, a tetőszigetelés fontosságáról, valamint az általunk alkalmazott szórt purhabról blogunkban bővebben is olvashatsz.

Az igen enyhe lejtésű, szinte vízszintes lapostetők esetében a szigetelőanyagoknak és a technológiának kiemelt figyelem jut, hiszen kulcsfontosságúak a hőveszteség és a nedvesség elleni védelem szempontjából. A szigetelés során használt szigetelőanyagnak egyszerre kell minimalizálnia a hőveszteséget és megoldania a vízszigetelést, távol tartani a nedvességet. Ezáltal jelentősen növelhető a tető és az épület élettartama, javítható a lakótér komfortja, csökkenthetők a fűtés és a hűtés költségei.

Milyen lapostető szigetelő anyagok közül választhatunk?

A lapostetők a modern épületek sajátosságai, és gyakran helyet adnak teraszoknak, illetve alakítják ki őket zöldtetőként, ezen esetekben a járhatóság fontos követelmény velük szemben. 

Számos tetőszigetelési anyag közül választhatunk, ezek mindegyike valamilyen szinten képes biztosítani ezeket az előnyöket, azonban tökéletes kettős védelmet csak a purhab tetőszigetelés nyújt. 

A klasszikus és legolcsóbb megoldás a bitumenes szigetelés, amely garantálja a lapostető nedvesség elleni védelmét, hosszú élettartamát, ugyanakkor hőszigetelés szempontjából gyenge. 

A modernebb PVC lemezes fedés kiváló vízállóságot és tartósságot biztosít, hőszigetelés szempontjából is kedvező, továbbá könnyen karbantartható és telepíthető. Hidegben a terhelés rosszul bírja, könnyen reped, érzékeny a vegyi anyagokra. 

A polisztirol (EPS, XPS) tetőszigetelő anyagok kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, tartósak, megakadályozzák a penészedést, olcsóak, azonban nem megfelelő telepítés esetén könnyen károsodhatnak. 

Miért a purhabot ajánljuk?

Beépített tetőterek esetén különösen fontos, hogy komfortos lakóteret alakítsunk ki a tető alatt, illetve csökkentsük a fűtési és klimatizálási költségeket, így a megfelelő tetőszigetelés megléte elengedhetetlen.

A purhab számos előnyt kínál, ez teszi az egyik legjobb választássá a lapostetők szigeteléséhez. Nagyon jó hő-, hang- és vízszigetelő képességgel rendelkezik, tartós, rugalmas és ellenálló anyag. Felhordása könnyű és gyors, kiszórás után másodpercek alatt megszilárdul. 

Hogy a két típusa – nyitott és zárt cellás – közül melyik lesz a számunkra megfelelő, arról érdemes megkérdezni egy szakembert. Keress minket bátran, töltsd ki űrlapunkat, és hétköznapokon 9-17 óra között 60 percen belül felkeresünk!

Felület kalkulátor

Tetőfelület kalkulátor

m
m
m

A tető felülete:

m2

Érték beillesztése az űrlapba!