fbpx
Szakmai tartalom

Otthonfelújítási támogatás 2024 – Rapid ajánlat garanciával!

Hozd formába otthonod és biztosítsd magad még most! 

A kormány pénteken végre bejelentette a várva várt, korábban már kiszivárgott otthonfelújítási program 2024 –es változatát! Az indulás várhatóan júniusra tehető, így aki nem akar lemaradni, vagy felfújt áron felújítani, mindenképp érdemes már most elköteleződni. Cikkünkben közérthetően tárgyaljuk a feltételeket és hogy miért a Rapidszigetelés a legjobb választás a szigetelésre! 

Milyen feltételekkel vághatunk bele? 

A támogatás jó lehetőséget nyújt mindazoknak, akik 1990 előtt épült házukat szeretnék korszerűsíteni. A kádárkockák tipikusan, valamint az alapjukat 1990 előtt, de később megtoldott épületek tulajdonosai élhetnek otthonuk modernizálásának lehetőségével. Fontos megemlíteni, hogy csak azok a tulajdonosok vehetnek részt az otthonfelújítási program 2024 –es körében, akiknél be van kötve a gáz az ingatlanba. Továbbá kitétel, hogy a korszerűsítésnek legalább 30%-os energiamegtakarítással kell járnia, ezt pedig előzetes és utólagos energetikai tanúsítvánnyal kell majd igazolni. 

Röviden: 

  • 1990 előtt épült ingatlanok 
  • Bekötött gáz az ingatlanba 
  • Legalább 30% energiamegtakarítás a korszerűsítéssel 
  • Előzetes és utólagos energetikai tanúsítvánnyal szükséges igazolni

Hogy néz ki pénzügyileg? 

A program háztartásonként 7 millió forintos támogatást biztosít, melyet három részletben lehet kihasználni. 1 millió forint önerőre lesz szüksége az ingatlantulajdonosoknak, ezen felül pedig a fennmaradó 6 millió forintot részben vissza nem térítendő támogatásként, részben pedig kedvezményes hitel formájában vehetik majd igénybe. 

A vissza nem térítendő támogatás mértéke 2.5-3.5 millió forint között mozog majd. Ennek függvénye a lakhely jövedelmi sávja, így akik nagyobb átlagjövedelmű országrészen élnek, azok kisebb mértékű támogatásra és nagyobb mértékű hitelre számíthatnak. A hitelt 8 évre lehet majd felvenni és a törlesztőrészlet várhatóan 26-36 ezer forint között mozog majd. 

Röviden: 

  • Keret: 7.000.000 Ft 
  • Önerő: 1.000.000 Ft 
  • Vissza nem térítendő támogatás: 2.500.000 – 3.500.000 Ft 
  • Kedvezményes hitel: 2.500.000 – 3.500.000 Ft 
  • Havi várható törlesztőrészlet: 26.000 – 36.000 Ft 

A Rapidszigetelésnél minden munkánkat megbízással vállaljuk, ami biztosít téged a szigetelés minőségének makulátlanságáról, biztosítja az árat az infláció ellen és garantálja a számodra legmegfelelőbb időpontot a kivitelezésre!

Miért van erre szükség? 

A hamarosan induló állami támogatás a növekvő kereslet miatt árfelhajtó hatást gyakorol majd az alapanyagra. Időben léptünk, hogy árgaranciát vállalhassunk a megrendelt kivitelezésekre! Most rajtad a sor, hogy bebiztosíts egy kedvező ajánlatot! Szerződjünk le most, számold el a hőszigetelést később a lakásfelújítási támogatás keretein belül!

Ezért érdemes minket választani: 

  • Vállalkozásunk több, mint 10 éve működik, nem most alakultunk a hirtelen jött haszon reményében
  • Több éves tapasztalattal és számos referenciával rendelkezünk purhab szigetelés területén 
  • Minden esetben szerződéssel és számlával dolgozunk
  • Munkánkra 15 év garanciát vállalunk
  • Ha most szerződést kötünk, munkánkra árgaranciát biztosítunk – így téged és magunkat is bebiztosítjuk az emelelkedő alapanyag árak ellen 
  • Csapatunk kedves és szakképzett kollégákból áll, akik nálad is úgy dolgoznak, mintha csak maguknak szigetelnének 
  • Az otthonfelújítási támogatás feltételeinek megfelelően energiatanúsítvánnyal igazolható lesz a 30% energiamegtakarítás

Telefonos szakmai tanácsadásért és azonnali ajánlatért hívd ügyvezetőnket, Untener Pétert, aki szívesen válaszol bármilyen felmerülő kérdésre és segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást! 

Iratkozzon fel, a legfrissebb hírekért! 

A legjobb ajánlatok és a legérdekesebb információk egyenesen a postafiókjában landolnak! Ha nem szeretne eltévedni az online szakmai tengerben, itt a helye! 

Feliratkozás

További cikkek

Kérdésed van a purhab szigetelésről?

Összegyűjtöttük a leggyakrabban ismételt kérdéseket, hogy gyorsan és hatékonyan megtaláld a válaszokat!