fbpx
Könnyed olvasmány

Szórt purhab szigetelés vélemények

Segíthetnek a termék kiválasztásában

Egy korábbi bejegyzésünkben már foglalkoztunk a szórt purhab szigetelés véleményekkel, hogy segítsünk a választásban, illetve ne tőlünk, hanem a szolgáltatásunkat már igénybe vett ügyfeleinktől hallhasd az ajánlásokat. De a lista folyamatosan bővül, példa erre az egyre sokasodó értékeléseink a Google Véleményeken, ahol közvetlenül ügyfeleink véleményét olvashatod szolgálatásunkról!

Ha bizonytalan vagy, ajánljuk figyelmedbe, az olvasmányos és szakmai blogbejegyzéseinket is! De hogy segítsünk a választásban, ismerd meg a purhab szigetelést, annak előnyeit, illetve valós példákon át is nézd meg, hogyan, miben segíthet!

Hőszigetelésre szükség van

Az épületekkel szemben támasztott energiahatékonysági követelmény nem a hatóságok által kitalált felesleges intézkedés, hanem az építtetők, az ingatlantulajdonosok, a lakók érdekeit is szolgálják. Az épületek energiavesztesége jelentős, nagy mennyiségű hő távozik ugyanis a külső határoló falakon, a tetőn, a födémeken, az aljzaton, továbbá a nyílászárókon keresztül, amennyiben nincsenek megfelelő hőszigeteléssel ellátva. Ezt pedig a saját bőrünkön és a magas rezsiköltségeken keresztül érezzük, szó szerint az utcát fűtjük, vagy hűtjük.

Új építésű ingatlanok esetén tehát törvény írja elő a hőszigetelés minimum értékét, a meglévő épületek utólagos hőszigetelése viszont a lakók saját érdeke, hiszen számukra jelent jelentős megtakarítást és komfortnövekedést. 

Korszerű szórt purhab szigetelés vélemények

Számos szigetelőanyag közül választhat, aki az otthona különböző szerkezeteinek hőszigetelését tervezi, és az építőanyag alkalmassága, az elérni kívánt megtakarítás, a preferenciák és a költségvetés függvényében dönthet. A klasszikus szigetelőanyagok esetében az anyag jellemzői mellett a szakszerű kivitelezésen is sok múlik. 

A korszerű szórt purhab szigetelés a technológia révén különböző típusú és bármilyen formájú szerkezetek lég- és hézagmentes szigetelését teszi lehetővé, és az anyag kiemelkedő hőszigetelő képessége okán fele olyan vastagságban is elegendő, mint más szigetelőanyagok esetében. 

A purhabbal történő hőszigetelés rendkívül gyors, az anyag a kijuttatást követően néhány másodpercen belül elnyeri végleges formáját, “bedagad”. Tartósság és ellenálló képesség szempontjából is egyedülálló, és tökéletesen alkalmas tetők, födémek, aljzatok, valamint mezőgazdasági és ipari létesítmények hőszigetelésére. 

Jöjjenek a tények: szórt purhab szigetelés vélemények

Ügyfeleink egy része olyan házban lakik, amely 1990 előtt épült, ilyenek például az országban nagy számban megtalálható kádárkockák. Aki rászánta magát a tető és a födémek purhabbal történő utólagos szigetelésére, arról számolt be, hogy egyrészt meglepődött a gyors kivitelezésen, illetve, hogy ez idő alatt ki sem kellett költöznie az otthonából, másrészt, hogy a hatás azonnal érezhető volt. 

Pozitív volt a visszajelzés a fűtési és hűtési költségek csökkenése és ezzel egyidejűleg a lakókomfort növekedése terén is, ugyanis a szigetelésnek köszönhetően lassabban hűl le, vagy melegszik fel a ház.

De nyaralókban is előnyös a födém purhab szigetelése, ugyanis a hűvösebb napokon is kellemes hőmérséklet uralkodik fatüzelésű kályhában történő fűtés mellett, kevesebb fűtőanyagra van szükség.

Társasházak utólagos szigetelésére is nagyszerű, sőt arról is meggyőződhettünk egy 25+ éves purhab szigetelés kapcsán, hogy hatékonysága ennyi idő elteltével sem csökken, így igazán tartós megoldást nyújt. 

Kérdésed van vagy személyre szabott ajánlatot szeretnél? Tölts ki az űrlapunkat, hétköznap munkaidőben 1 órán belül visszahívunk!

Iratkozzon fel, a legfrissebb hírekért! 

A legjobb ajánlatok és a legérdekesebb információk egyenesen a postafiókjában landolnak! Ha nem szeretne eltévedni az online szakmai tengerben, itt a helye! 

Feliratkozás

További cikkek

Kérdésed van a purhab szigetelésről?

Összegyűjtöttük a leggyakrabban ismételt kérdéseket, hogy gyorsan és hatékonyan megtaláld a válaszokat!