fbpx
Könnyed olvasmány

Új beruházás a Rapidszigetelésnél 

Így nyújtunk igazán profi szolgáltatást a magyar piacon! 

Amikor 2020-ban elindítottuk a Rapidszigetelést, már hosszú tanulási folyamat állt mögöttünk. Eleinte egy otthoni problémát szerettünk volna csupán orvosolni, majd hosszabb idő elteltével már vállalkozásunk szolgáltatásként kínálta a purhab szigetelést. A 2024-es évben eddigi egyik legnagyobb beruházásunkon vagyunk túl: Új csapat, új purhab szóró állomás és egy felső kategóriás Graco E-20-as reaktor! Megnövelt kapacitással és az eddiginél is fejlettebb technológiával szolgáltatunk ügyfeleink részére minőségi munkát garanciával!

Mivel adunk többet megrendelőinknek? 

Sok cég Magyarországon a profit cégből való minél nagyobb kilapátolására hajt. Mi büszkék vagyunk rá, hogy elsődleges szempont számunkra a szolgáltatás minőségének folyamatos emelése és az elsőszámú ügyfélelégedettség elérése!

A Graco E-20 a purhabszóró gépek között dobogós, ez lehetővé teszi számunkra: 

  • A gyorsabb munkavégzést, mivel hamarabb felfűti a csövet és az anyagot, így kevesebb ideig zavarjuk a megrendelőket és hamarabb elkezdhetik élvezni a purhab szigetelés előnyeit.  
  • Halkabb, ezért a rendszeres használat nagyobb könnyebbséget nyújt kollégáink számára.
  • Több anyagot juttat ki adott idő alatt és egyenletesebb felületet képez, ezáltal kevesebbszer kell egy adott területen átmennünk, így gazdaságosabb működés érhető el és a környezetet is kíméljük. 
  • Jobb szervizháttérrel rendelkezik és kevesebb komponenst tartalmaz, emiatt kisebb a szervizigénye és magabiztosabban lehet vele dolgozni.

Graco E-20, a purhab szigetelés királya

Mivel mindenből újat kellett beszerezzünk, ezért úgy gondoltuk, miért ne fejlesszünk egy hatalmasat? Nagy értékű beruházásunk keretén belül egy – a kiemelt partnerünk által forgalmazott – Graco E-20-as reaktort szereztünk be. 

A Graco egy Egyesült Államokbeli cég, globális érdekeltségekkel, ugyanis a világ minden pontján értékesítik kétkomponensű poliuretán habszóró berendezéseiket. Piacvezető szerepet töltenek be a purhab szigeteléshez szükséges felszerelések tervezésében, gyártásában és összeszerelésében. Különösen kiemelendő, hogy mindhárom tevékenység valóban az USA területén történik.

Mi a helyzet a piac purhab szigetelés szegmensében?

Sok magyar purhab szigeteléssel foglalkozó vállalkozás még csak nem is vállalkozás. Rengetegen főállás mellet, számla nélkül, maszek módon végzik a tevékenységet. Az olcsóbb árazás gyakorta azt jelenti, hogy olcsó alapanyaggal, alacsonyabb minőségű felszereléssel és gépekkel dolgoznak a szigetelők. 

Ez árt a piacnak és a vásárlóknak is. Egy egészségtelen negatív árversenyt indít el a szolgáltatók között, ami rosszabb minőségű alapanyagok használatához és összecsapott munkavégzéshez vezet. A prémium szolgáltatók árszabása miatt több ember fordulhat az olcsóbb opciók felé, annak hitében, hogy a szolgáltatás minősége megegyezik. Ezt a negatív árversenyt a prémium szolgáltatók nem engedhetik meg maguknak. 

A vásárlók is rosszul járnak vele hosszútávon. Az ilyen szolgáltatók gyakran számla és garancia nélkül dolgoznak, így a szakmaiatlanul elvégzett munkájuk után később nem vonhatók felelősségre. A szigetelés későbbi javítása költséges, ugyanis a másodszor is megvásárolt szigetelőanyagon túl a rossz réteg eltávolítását is finanszírozni kell. Valamint a hőszigetelőképesség a javításig nem hatékony, így a várt előnyöket sem tudja hozni a rossz szigetelés. 

Ennek további nem várt hozama is van: A rengeteg negatív tapasztalat a kókler kivitelezőkkel szemben tévinformációkat szül, amik futótűzként terjednek és rontják a purhab szigetelés reputációját. 

Mi hiszünk a minőségben és a tisztességesen elvégzett munkában.

Útravalóul

Szigetelésnél mindig kérd ki szakember véleményét, gondolkodj hosszú távon, MINDIG kérj számlát és csak olyan kivitelezőt válassz, aki garanciát vállal munkájára. Ne félj a szakemberektől kérdezni, ha nem értesz valamit, rengeteg dolog nem evidens azonnal. A jó szaki készségesen áll rendelkezésedre, hiszen a te pénzedről van szó és szívesen elmagyarázza mit miért javasol. 

Ha cikkünk gondolatébresztő volt számodra, esetleg kérdésed merült fel, többet szeretnél megtudni a hatékony szigetelésről, vagy a purhabról, olvasd el többi cikkünket is szakmai blogunkon. 

Telefonos szakmai tanácsadásért pedig hívd ügyvezetőnket, Untener Pétert, aki szívesen válaszol bármilyen felmerülő kérdésre és segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást! 

Iratkozzon fel, a legfrissebb hírekért! 

A legjobb ajánlatok és a legérdekesebb információk egyenesen a postafiókjában landolnak! Ha nem szeretne eltévedni az online szakmai tengerben, itt a helye! 

Feliratkozás

További cikkek

Kérdésed van a purhab szigetelésről?

Összegyűjtöttük a leggyakrabban ismételt kérdéseket, hogy gyorsan és hatékonyan megtaláld a válaszokat!